ACTUALITAT A SARRIÀ SANTA GERVASI. Butlletí de 4 de enero dde2018

Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona
04 de gener de 2018
Recollida de cartes i Cavalcada de Reis
Consulteu la recollida de cartes i les cavalcades dels Reis Mags d'Orient a Sarrià i a Sant Gervasi, i gaudiu de la màgia de la Nit de Reis.
Sessió informativa adreçada al veïnat del casc antic de Sarrià per informar sobre la recollida de residus selectiva porta a porta
Dimarts, 9 de gener, a les 19 h, tindrà lloc la sessió informativa adreçada al veïnat del casc antic de Sarrià per informar sobre la recollida de residus al barri.
nadal 2017
Zona de Baixes Emissions 2017
Nova convocatòria per a subvencions d’activitats i serveis de districtes i ciutat 2018
Oberta la nova convocatòria per a subvencions d’activitats i serveis de districte i ciutat 2018. El termini per a la presentació de sol·licituds serà fins al 25 de gener de 2018.
Noves inscripcions als equipaments del districte
Ja pots inscriure’t als tallers dels diferents equipaments municipals i començar el 2018 amb nous cursos i noves propostes!
‘Rebuda del patge reial’ al Centre Cívic Vallvidrera Vázquez- Montalbán
Dijous, 4 de gener, a les 17 h, el Centre Cívic Vallvidrera Vázquez - Montalbán rep el patge dels Reis Mags de l’Orient. Acosteu-vos-hi!
Recollida de joguines a l’Espai Vil·la Urània
Divendres, 5 de gener, de 9h a 00 h, l’Espai Vil·la Urània organitza, conjuntament amb diverses entitats festeres del Farró, una recollida de joguines solidària.
Cafè científic: ‘Després de la fi del món’
Dimecres, 10 de gener, a les 19 h, el Centre Cívic Casa Orlandai organitza una altra sessió de ‘Cafè Científic’, on es parlarà de l’exposició ‘Després de la fi del món’.
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Sarria-Sant Gervasi?